Daglunches


 

Week 10/02 t/m 14/02

Ma 10/02:

paprikasoepje/Schnitzel, tomaat en boontjes, pasta/ gebakken appel

Di 11/02:

currysoepje/gegrilde kippeborst met kroketjes/mousse praliné

Wo 12/02:

tomatenroomsoep/ Worst met wortelpuree/ wafel

Do 13/02:

kippenbouillon/kabeljauw “Veronique” met puree/ fruitsla

Vrij 14/02:

broccolisoepje/Penne”Carbonara”/ ijsje

 

15,00 euro
Van 12.00u tot 14.00u

 

Week 17/02 t/m 21/02

Ma 17/02:

kervelsoepje/ steak met peperroom en kroket/flensje

Di 18/02:

bloemkoolsoepje/schnitzel met broccoli en puree/rijstpap

Wo 19/02:

courgettesoep/ Witloof uit den oven/soesjes met chocolade

Do 20/02:

erwtensoepje/goulash met frietjes/crème citroen

Vrij 21/02:

dilleroomsoepje/kippenborst met ananas en rijst/bananenpudding

 

15,00 euro
Van 12.00u tot 14.00u

 

Week 24/02 t/m 28/02

Ma 24/02:

Pompoensoepje/ vissersbordje met garnaalsausje en puree/ijsje

Di 25/02:

Ajuinsoepje/chipolata met erwt, wortel en kroket/speculaasmousse

Wo 26/02:

Knolseldersoepje/kippengyros met groenterijst/appeltaart

Do 27/02:

Bloemkoolsoepje/balletjes in tomaat en puree/fruitsla

Vrij 28/02:

Champignonsoepje/cordon bleu met snijboontjes en puree/mokkapudding

 

15,00 euro
Van 12.00u tot 14.00u

 

 

Week 02/03 t/m 06/03

 Ma 02/03:

Spinaziesoepje/worst met bloemkool en aardappel/flensje

Di 03/03:

Pompoensoepje/schnitzel met witloof en kroket/chocomousse

Wo 04/03:

Currysoepje/gebraad met champignonroom en duchesse/crème tarte tatin

Do 05/03:

Champignonsoepje/Kippenborstfilet met curry en rijst/bavarois

Vrij 06/03:

Bloemkoolsoepje/goulash met frietjes/mousse straciatella

 

15,00 euro
Van 12.00u tot 14.00u

 

Week 09/03 t/m 13/03

Ma 09/03:

komkommersoepje/blinde vink met broccoli en puree /warme banaan met chocolade

Di 10/03:

bieslooksoepje/zalmburger met spinazie en krieltjes/crème brulée

Wo 11/03:

champignonroomsoep/ koninginnenhapje en kroket /tiramisu

Do 12/03:

groentebouillon/Hamburger ”provencale” met frietjes/ fruitsla

Vrij 13/03:

wortelsoepje/tongrolletjes “duglèré” en puree/ crème hazelnoot-chocolade

 

15,00 euro
Van 12.00u tot 14.00u

Beste klanten,

 

Vanaf september gaan wij op algemene aanvraag vrijdagavond open zijn tot 21.00u.

 

De keuken zal dan geopend zijn tot 20.00u.

 

Het Bistro-team