Over Plaza Bistro

In Plaza Bistro is het steeds aangenaam vertoeven

Liefhebbers van een rustige omgeving voor een drankje of etentje komen terecht in Plaza Bistro gelegen in de Overwinningsstraat 161 in Willebroek.

3Q7A7223-2Het is een onderdeel van het statige gebouw “Senior Plaza”, de service residentie en zorghotel waar mensen van derde leeftijd terecht kunnen hetzij in een service flat of afzonderlijke kamer. Het is de ideale manier van wonen, werken, winkelen, welness en welzijn. Plaza Bistro heeft heel wat te bieden en daar zorgt het koppel Sarah & Carlos voor die het naar ieders zin maken. De twee afzonderlijke ruimtes kunnen benut worden hetzij als Bistro of Restaurant dit volgens de wens van de klant, een afzonderlijke zaal voor groepen tot max. 25 personen, alle formules zijn bespreekbaar.

Alsof het nog niet voldoende ism in de zomer staat een prachtig tuinterras ter beschikking. Dit is het domein van Sarah terwijl Carlos de scepter zwaait in de ruime moderne keuken. Wij komen uit Antwerpen waar zowel Carlos als Sarah het waar maakten in verschillende restaurants tot zij de kans kregen op eigen benen te staan in Plaza Bistro. Zij werden geselecteerd, na proeven, als meest geschikt koppel uit de verschillende kandidaten. Een droom ging i vervulling, zei Sarah, die opgroeide in Aartselaar en bekend is met de streekgewoonten. Zowel Sarah als Carlos met Portugese roots, zijn geen toevallige restaurant uitbaters. Het duo volgde hotelschool plus een wijncursus. Als men weet dat koken, eten en drinken hun passie is, mag men gerust op beide oren slapen als men in de Plaza Bistro de benen onder de tafel schuift.

3Q7A7127In Plaza Bistro kan men terecht voor eenvoudige pannekoeken, wafels koude en warme hapjes maar ook voor een uiterst verzorgt diner of lunch. Elke dag van 12.00u. tot 15.00u. keuze uit twee verschillende schotels, voor- (koud of warm) en hoofdgerecht plus koffie voor 18 euro. Eten volgens het menu kan met keuze kan uit vier vis- en vier vleesgerechten plus vegetarisch en voor de kinderenn iets speciaals. Het visitekaartje van Plaza Bistro is het gelijknamige “meer-keuze-menu” van drie gangen voor 35 euro. De wijn en digestievenkaart wijn opvallend democratisch geprijsd. Plaza Bistro is behalve dinsdag alle dagen open met doorlopende keuken van 12.00u. tot 20.00u. Op vrijdag en zaterdag tot 21.00u.

Telefoon 03 860 49 88

Bron: PubliNieuws Week 48