Over Plaza Bistro

In Plaza Bistro is het steeds aangenaam vertoeven

Liefhebbers van een rustige omgeving voor een drankje of etentje komen terecht in Plaza Bistro gelegen in de Overwinningsstraat 161 in Willebroek.

Het is een onderdeel van het statige gebouw “Senior Plaza”, de service residentie en zorghotel waar mensen van derde leeftijd terecht kunnen hetzij in een service flat of afzonderlijke kamer. Het is de ideale manier van wonen, werken, winkelen, welness en welzijn. Plaza Bistro heeft heel wat te bieden. De twee afzonderlijke ruimtes kunnen benut worden hetzij als Bistro of Restaurant dit volgens de wens van de klant, een afzonderlijke zaal voor groepen tot max. 25 personen, alle formules zijn bespreekbaar.

Alsof het nog niet voldoende is, staat in de zomer een prachtig tuinterras ter beschikking. 3Q7A7127In Plaza Bistro kan men terecht voor eenvoudige pannekoeken, wafels, koude en warme hapjes maar ook voor een uiterst verzorgd diner of lunch. Elke dag van 12.00u. tot 15.00u. keuze uit twee verschillende schotels, voor- (koud of warm) en hoofdgerecht plus koffie voor 18 euro. Eten volgens het menu kan met keuze kan uit vier vis- en vier vleesgerechten plus vegetarisch en voor de kinderenn iets speciaals. Het visitekaartje van Plaza Bistro is het gelijknamige “meer-keuze-menu” van drie gangen voor 35 euro. De wijn en digestievenkaart wijn opvallend democratisch geprijsd. Plaza Bistro is behalve dinsdag alle dagen open met doorlopende keuken van 12.00u. tot 20.00u. Op vrijdag en zaterdag tot 21.00u.

Telefoon 03 860 49 88

Bron: PubliNieuws Week 48

Aangezien Sarah en Carlos de uitbating van Plaza Bistro hebben beëindigd, is ons catering team volop aan de slag om zo snel mogelijk te kunnen starten. Ondertussen maken wij gebruik om het interieur op te frissen en een nieuw concept uit te bouwen.
Wenst u dat wij u op de hoogte houden van de nieuwe opening en van allerlei promoties, laat ons dan uw naam, adres en mailadres weten via info@plazabistro.be of plazarama@seniorplaza.be of geef uw gegevens door aan de receptie van Seniorplaza!
Plaza Bistro